Proyectos

EAST LIGHT (L’ESCALA)

  • Location

    L’Escala

  • Size

    300m2

  • Status

    Under construcción

  • Sustainability

    nZEB

About the project

A house located in the old town of l'Escala is transformed into a flexible home that can accommodate from one to three families, depending on the needs of each moment.

The ground floor of the house was an old workshop that required artificial light to work. The new proposal recovers the construction tradition and opens a large skylight that naturally illuminates and ventilates the entire house.
The first floor becomes a two-bedroom apartment with bright and airy spaces.
The second floor is widened generating a double-height living room with sea views. The multifunctional space under deck built with industrialized wood can be used as a room or study and allows access to the terrace overlooking the bay of Roses, protected from the north wind.

Proyectos relacionados

  • CUNIT MUNICIPAL HOUSING

    The uses of the program are optimized by adapting the most relevant spaces

    Ver proyectos
  • 16 COLLSEROLA DOORS

    Reprogram the urban spaces and the environmental functions of the territory. Re-naturalize the city by strengthening nature.

    Ver proyectos
  • FLEXIBLE COMMERCIAL OFFICE ILLA CREU ALTA

    One of the commercial premises of Illa Creu Alta is enabled with flexibility and sustainability criteria as a sales office

    Ver proyectos
  • FUSION WITH NATURE

    (ES) Una casa se reforma integralmente con el objetivo de mejorar la relación de la casa con el exterior, además de convertirla en una casa de consumo casi nulo.

    Ver proyectos
  • 5* HOTEL

    How to represent the historical evolution of Dubai city?

    Ver proyectos